Beköszönő

Sok kisebb-nagyobb az RC modellezéshez kapcsolódó projekten dolgoztam az elmúlt években. Ezeknek a projekteknek az eredményei (vagy maradványai, ha nem lettek befejezve) az interneten szétszórva lelhetőek fel, már ha egyáltalán fellelhetők. Ezeken felül van jó néhány olyan projekt is ami soha nem lett publikálva és csak a gépemen kallódik. Elhatároztam, hogy összegyűjtöm ezeket az információkat és valamelyest rendezett formában publikálom őket. Ennek helyet adva született meg az EOSBANDI.COM.

Az ide látogató webszörfös talál tippeket, trükköket, forráskódokat, kapcsolási rajzokat és még sok minden mást is. Ezek jó része a modellezéshez kapcsolódik, de lesznek olyanok is, amelyek a másik kedves hobbimhoz a fotózáshoz és videózáshoz. Mivel ez csak hobbi, így könnyen előfordulhat, hogy az itt leírt dolgok nem vagy nem úgy működnek, ahogyan elképzeltem. Ezért aztán mindenki csak saját felelősségére használja ezeket.

Az itt található dolgok ingyenesek, azonban ez nem jelenti azt, hogy pénzkeresésre is ingyenesen felhasználhatóak. Ha üzleti céllal szeretnél felhasználni valamit az itt olvasottak közül, akkor előtte mindenképpen vedd fel velem a kapcsolatot a részletek tisztázására.

szerda, augusztus 28th, 2013 Általános